Tehnologia CAD-CAM

Naturaletea zambetului defineste frumusetea

Singura tehnologie folosita la realizarea coroanelor de zirconiu este tehnologia computerizata CAD-CAM si se realizeaza in laboratoarele de tehnica dentara care detin aparatura speciala.
metoxit zirconiuTehnologia CAD – Proiectare asistata de calculator implica crearea de modele definite de parametrii geometrici cu ajutorul computerului. Aceste modele apar pe monitorul calculatorului ca o reprezentare tridimensionala.

Sistemul CAD permite laboratorului dentar sa vizualizeze coroana dentara sub o mare varietate de reprezentari si sa testeze compatibilitatea si integrarea prin simularea conditiilor reale.

Tehnologia CAM – Fabricatie asistata de calculator utilizeaza datele de proiectare geometrice primite in urma procedurii CAD, pentru a controla masini automate.

Astfel, coroana din zirconiu va avea caracteristicile identice unui dinte natural atat din punct de vedere estetic cat si functional. Vizitati pagina Cazuri Clinice pentru imagini din timpul tratamentelor.

certificat zirconiu

Clinica Stomatologica Lyrdent colaboreaza cu succes cu laboratorul de tehnica dentara “Dr. Fischer”, acesta avand tehnologia CAD-CAM pentru realizarea celor mai estetice coroane dentare din zirconiu.

 

Web Analytics