Testimoniale

Naturaletea zambetului defineste frumusetea

Sunt foarte multumita de calitatea serviciilor clinicii condusa de Dr. Ana-Maria Mihalcea.

O echipa bine pregatita, foarte atenti de la inceput la doleantele mele.

Dr. Ana-Maria Mihalcea s-a ocupat personal de mine, si desi a fost foarte mult de lucru, a avut rabdare sa imi explice pas cu pas ce imi va face. Datorita doamnei doctor, am inteles de la inceput cum vor arata dintii mei, de ce imi recomanda coroane din zirconiu si cum va trebui sa am grija de dantura mea…. iar lucrarea mea a iesit perfect. Echipa medic-tehnician foarte unita, au colaborat perfect.

- Loredana
<cite> - Loredana </cite>

Am cautat initial un cabinet stomatologic, de fapt o clinica dentara buna in Bucuresti…si spre fericirea mea, am gasit o clinica micuta dar cocheta si o echipa de medici stomatologi extrem de atenti si binevoitori.

D-na doctor Ana Maria Mihalcea, dentist bun, cu experienta, mi-a facut 6 dinti frontali din zirconiu intr-un timp record. O lucrare perfecta, fara cusur….acum zambesc tot timpul, recuperez toti anii in care imi era jena sa ma uit la dintii mei.

- Pacienta Clinica
<cite> - Pacienta Clinica </cite>

Intrand pe siteul clinicalyrdent.ro am fost impresionata de cazurile clinice prezentate si am decis sa ma programez. 

Desi avea programul incarcat, doamna doctor Ana Maria Mihalcea m-a programat a doua zi pentru o consultatie. Aceasta mi-a explicat ca cel mai bine in cazul meu s-ar fi pretat fatetele din compozit. 

Doamna doctor, alaturi de dl. doctor Glopina, au muncit pret de cateva ore si mi-au construit fatete din compozit pe dintii frontali superiori. Rezultatul a fost uimitor si recomand cu incredere tuturor prietenilor mei Clinica Lyrdent. 

- Alina
<cite> - Alina </cite>

De 13 ani sunt pacientul Clinicii Lyrdent si al doamnei doctor Ana Maria Mihalcea.

Prima oara cand am ajuns in clinica, am completat un chestionar referitor la sanatatea mea. Una din intrebarile care mi-au fost adresate era daca am avut experiente neplacute la medicul dentist. Raspunsul meu a fost ca toate au fost neplacute.

Doamna doctor a avut rabdarea si intelegerea necesara ca sa ma faca sa revin cu placere de fiecare data cand am avut nevoie. Un dentist bun, cu o capacitate extraordinara de munca. 

- Max
<cite> - Max </cite>

Acum 2 ani am venit la Clinica Lyrdent in urma recomandarii unei prietene.

Dantura mea distrusa de problemele pe care le aveam ma determina sa zambesc foarte rar, fiindu-mi rusine sa deschid gura. Doamna doctor Ana Maria Mihalcea mi-a explicat ca erau necesare 4 coroane de ceramica pe suport zirconiu pentru dintii frontali si absolut necesar era un tratament ortodontic.

Doamna doctor alaturi de dl. doctor Birlog mi-au explicat procedurile si am inceput tratamentul. Coroanele au fost realizate intr-un timp foarte scurt si astfel am inceput tratamentul cu aparat dentar. Astazi, la cateva luni dupa ce am terminat planul de tratament ortodontic pot spune ca viata mea s-a schimbat radical. 

O echipa de medici cu adevarat profesionisti si deschisi fata de pacienti.

- Ioana
<cite> - Ioana </cite>

Acum 10 ani in urma unui accident mi-am spart dintii frontali fiind necesare coroane. Nu am fost multumit de la inceput de rezultatul obtinut, culoarea era prea inchisa, se vedea metalul in dreptul gingiei si gustul metalic era uneori insuportabil.

Doamna doctor Ana Maria Mihalcea mi-a explicat ca in momentul de fata exista varianta coroanelor pe suport zirconiu care vor inlatura toate neplacerile mele. De asemenea, mi-a recomandat albirea cu lampa ZOOM. Recomand cu caldura Clinica Lyrdent.

- Radu
<cite> - Radu </cite>

Sunt pacienta dnei doctor Ana Maria Mihalcea de foarte multi ani.

Atmosfera in cadrul clinicii este una prietenoasa, personalul este foarte bine pregatit si atent la nevoile pacientilor, se pune un foarte mare accent pe pastrarea unui mediu curat si steril. O clinica stomatologica de top.

- Mihaela
<cite> - Mihaela </cite>

Web Analytics